Potpisani ugovori za opremanje studentskog doma Palacin

Nakon provedenog postupka javne nabave, početkom prosinca sklopljeni su ugovori između Veleučilišta u Šibeniku i odabranih ponuditelja za nabavu i instalaciju opreme u studentskom domu Palacin.

Nabavu i instalaciju namještaja i sitnog inventara isporučit će Zajednica ponuditelja MONTONE & CO d.o.o. iz Pule, ugovoreni iznos je 9.029.195,62 kuna bez PDV-a u ukupno predviđenom roku od 180 dana od dana potpisivanja ugovora.

Isporučitelj ugostiteljske opreme i kuhinje je ‘DB-OPREMA’ obrt za poslovne usluge iz Velike Gorice, vrijednost isporuke roba iznosi 1.741.667,99 kuna bez PDV-a, a rok nabave, dopreme i ugradnje je maksimalno 180 dana od potpisivanja ugovora.

Neovisno o navedenim krajnjim rokovima opremanja, Studentski centar Šibenik i isporučitelj opreme uložit će iznimne napore kako bi se studenti što prije uselili.

Dovršetkom projekta Studentski dom Palacin ostvarit će se suvremeni uvjeti za boravak i učenje studenata iz Hrvatske i inozemstva, ponuditi potrebni sadržaji te trajno definirati Šibenik kao studentski grad.